Samsun Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak!

Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Samsun Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde, Perşembe Günü Saat 14:30’da Büyükşehir Belediye Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Kapalı Teklif Usulüne göre ihalede; teklifler ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Samsun Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına verilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Ayrıca istekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen tekliflerin herhangi bir sebeple geri alınamayacağı ilan olunur. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Samsun büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181