Samsun Canik Belediyesi taşınmaz satışı 15 Aralık 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Samsun Canik Belediyesi taşınmaz satışı 15 Aralık 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Samsun Canik Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat: 10.00’da Samsun Canik Belediyesi Encümen toplantı salonunda (Canik Belediye Başkanlığı Karşıyaka Mahallesi İlkbahar Sokak No: 1 55080 Canik/SAMSUN) yapılacaktır.

Canik Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Canik Belediye Başkanlığı (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) Karşıyaka Mahallesi, İlkbahar Sokak No: 1, 55080 Canik/SAMSUN adresine teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.

Samsun Canik Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181