Samsun Çarşamba Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Samsun Çarşamba Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Eğercili Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Samsun Çarşamba Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Belediye 2. Kat toplantı salonunda yapılacak.

Çarşamba Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti Belediyeye ait Eğercili Mahallesi 344 ada, 5 no.lu, 4870.17 m2 arsa vasıflı, imar planında Konut Dışı Kentsel Çalışma alanı olarak yer alan parsel, , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif (artırma) usulü ile 3.675.000 TL muhammen satış bedeliyle ihalesi yapılacaktır.

İhale zarflarını, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne en geç ihale günü olan 20.01.2022 tarih ve saat 09:30’a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. İhale zarflarına tekliflerin hangi işe ait olduğu, isteklinin Adı Soyadı veya Ticaret Unvanı ile açık adresi yazılacaktır. Posta ile gönderilecek tekliflerin en geç ihale günü olan 20.01.2022 tarih ve saat 09:30’a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne ulaşmış olması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarına Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esas alınır.

Samsun Çarşamba Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Çarşamba belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181