Şanlıurfa Birecik Belediyesi taşınmaz satışı 1 Eylül 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Şanlıurfa Birecik Belediyesi taşınmaz satışı 1 Eylül 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Şanlıurfa Birecik taşınmaz satışı ihalesi 1 Eylül 2021 Çarşamba günü Saat 10.00’da Belediyemiz Mehmet Emin Akan Kültür Merkezi (İş Bankası Yanı) Toplantı Salonunda İhale Komisyonu (Encümen) tarafından yapılacak ihaleyle ayrı ayrı mülkiyet satışı yapılacak.

Şanlıurfa Birecik Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye iştirak edeceklerin, istenilen belgelerle birlikte Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne en geç 01/09/2021 Çarşamba günü Saat: 09.30’a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacaktır.

Şanlıurfa Birecik taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Şanlıurfa Birecik Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181