Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

3 adet taşınmazın satılacağı Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 25 Kasım 2021 tarihinde saat: 13.30'da Haliliye Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konferans Salonu (Sırrın Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İl Göç İdaresi Karşısı No: 204 Haliliye/ŞANLIURFA) adresinde yapılacak.

Haliliye Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Taşınmaz satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak yukarıda belirtilen ihale gün ve saatine kadar ihalenin yapılacağı Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konferans Salonu (Sırrın Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İl Göç İdaresi Karşısı No: 204 Haliliye/ŞANLIURFA) adresindeki ihale salonunda hazır bulunarak İhale Komisyonuna teslim edeceklerdir.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Haliliye Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181