Söke Milli Emlak Şefliği taşınmaz satışı 1 Ekim 2020!
Açık teklif usulü ile yapılacak olan Söke Milli Emlak Şefliği taşınmaz satışı 1 Ekim 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Söke Milli Emlak Şefliği taşınmaz satışı ihalesi 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10:15'den Söke Milli Emlak Şefliğinde (Maliye Hizmet Binası Kat: 3 Söke/AYDIN) Komisyon huzurunda yapılacak

Söke Milli Emlak Şefliği satılık taşınmaz detayları şu şekilde;


İsteklilerin, geçici teminat makbuzu veya Banka Teminat mektubu, nüfus cüzdan örneği, ikametgâh belgesi (tüzel kişilerde yetki belgesi, tüzel kişiliğin notere tasdikli imza sirküleri ve son 6 ay içerisinde Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri makamdan alınmış sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile ihaleye katılacak yetkilinin nüfus kayıt örneği) ile birlikte bizzat komisyon başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Söke Milli Emlak Şefliği taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Söke Milli Emlak Şefliği taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181