Sultanbeyli Belediyesi hisseli parsellerde ilk tebligatları teslim etti!
Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili yıllardır verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Sultanbeyli tapu sevinci yaşıyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana hisseli parsellerle ilgili çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçeye bir sevinci daha yaşattı. TEM, Gölet ve devlet hastanesi gibi dev eserleri ilçeye kazandıran Başkan Keskin, mülkiyet sürecinin nihayete ermesi için de gece gündüz çalıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda tüm tapular belediyeye devredildi. Devir işlemlerinin ardından kadastro çalışmaları başlatıldı. 1331 ve 1337 parsellerde tebligatlar hak sahiplerine ulaşmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Keskin, “Rabbime hamdolsun ilçemizin önündeki en büyük engel olan mülkiyet sorununu çözdük. İlk tebligatları hak sahiplerine ulaştırmaya başladık. Hemşehrilerimizi gözeten bir ödeme planı ortaya koyduk. 2B’de olan tüm imkanları uyguladık. Peşin ödemelerde indirimler olacak, taksit imkanı sunduk. Tebligatlarını alan hemşehrilerimizin bir yıl içinde belediyemize başvuru yapması gerekiyor. 100 Yılı aşan Hisseli Parsellerimizin çözümünde verdiği büyük destek için Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Bakanlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Hak sahiplerinden Şerif Ünkür 25 yıldır bu günü beklediğini dile getirerek, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Artık çocuklarımıza güvenli bir miras bırakabileceğiz. İlçemizin önünde çok büyük bir engeldi. Cumhurbaşkanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sultanbeyli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181