Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

Yavuz Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 18 Şubat 2021 tarihine rastlayan Perşembe günü saat 11.45’te Çınarlı Mahallesi, Hayrabolu Caddesi No: 4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan büyükşehir belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

 
İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde, büyükşehir belediyesi ek hizmet binasının bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Gülpare Sokak No:12 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünde görülerek satın alınabilir. Şartname bedelleri yukarıda belirtilmiş olup, ihaleye katılanların şartname alması mecburidir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181