Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satışı bugün yapılacak!
Arsin ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan arsa Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satışı bugün yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satışı ihalesi 29 Ocak 2019 saat 14:00'da  Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No:201 Ortahisar/TRABZON adresinde Trabzon Büyükşehir Belediye Encümen salonunda yapılacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi satılık arsalar 451 bin 750 TL geçici teminat bedeli ile satışa sunulacak. Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına 29.01.2019 tarihinde saat 12:00 kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edecek.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler şu şekilde;
GERÇEK KİŞİLER
a) Nüfus cüzdan Fotokopisi
b) İkametgah belgesi
c) Noter tasdikli imza beyannamesi
d) Geçici teminat bedeli veya teminat mektubu
e) Şartname alındı makbuzu
f) Vekalet ise vekaletname ve vekilin imza beyannamesi
g) Belediyemize ait borcu yoktur belgesi
h) 2886 sayılı yasaya göre cezalı ve yasaklı olmadığına dair belge.
i) Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi dairesine borcu yoktur belgesi
j) Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi (ortakların her biri yukarda ki evrakları ayrı ayrı hazırlayacak)

TÜZEL KİŞİLER
k) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu (Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, Ticaret sicil Müdürlüğünden, Dernekler Müdürlüğünden veya ilgili makamdan) ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
l) Noter tasdikli imza sirküsü (dernekler için ihaleye katılmak için yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi)
m) Geçici teminat bedeli veya teminat mektubu
n) Şartname alındı makbuzu
o) Belediyemize ait borcu yoktur belgesi
p) 2886 sayılı yasaya göre cezalı ve yasaklı olmadığına dair belge.
q) Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi dairesine borcu yoktur belgesi
r) Vekalet ise vekaletname ve vekilin imza beyannamesi
s) Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi (ortakların her biri yukarda ki evrakları ayrı ayrı hazırlayacak) 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satışı ihale detayları için tıklayınız.

Trabzon Arsin satılık arsa ve Trabzon Arsin arsa satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181