Turyap Diyarbakır kura tarihi!
Az katlı modern mimarisiyle dikkat çeken Turyap Diyarbakır kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Turyap Diyarbakır kura tarihi detayları şu şekilde; Başvuruların tamamlanmasını takiben katılım sayısına göre çekiliş günü ve yeri ilan edilecek

Turyap tarafından Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu’da mülkiyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait 637 adet konut kura ile satışa çıkarıldı. Turyap Diyarbakır konut satışı için başvurular 20 Haziran'a kadar alınacak. Kura teminat bedeli Turyap’ın banka hesabına yatırılacak.

Rüzgarkent, Pınarkent, Diyarkent olarak 3 bölgeden oluşan projede 2+1, 3+1, 4+1 konutlar bulunuyor. Turyap Diyarbakır konut satışı yapılan projede geniş iç hacimler, balkon, geniş avlu, kapalı otopark, akıllı ev sistemi, güneş enerjisi, ortak teras kullanım alanları yer alıyor. Daha önce aynı bölgede 800 konut için 13.000 kura başvurusu yapılmıştı.

Turyap Diyarbakır kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181