Vefa Group, İngiltere'de 225 konuttan oluşan projeye imza atacak!
Ön üretimli yapı sektöründe yüzde yüz yerli sermayeyle 30 yılda dünyaya know how ihraç eden bir konuma yükselen Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın her kıtasına her yılın her ayında düzenli olarak gerçekleştirdiği projeler ve know- how ihracatı ile, ‘Değer üretim merkezi’ olarak anılan grup, şimdi de İngiltere’de 225 modüler konuttan oluşan dev bir projeye imza atacak. Proje ile birlikte grubun hiç ara vermeden sürdürdüğü ihracat faaliyetleri de zirve yapacak.

ABD’den İngiltere’ye, Malezya’dan Patagonya’ya kadar 100’den fazla ülkeye, düzenli olarak hafif çelik yapı ve prefabrik konut sistemleri ihraç eden grup, yeni dönemde Afrika ülkelerine de know- how ihraç edecek.

Grubun Güney Amerika, Paraguay, İngiltere, Kuveyt, Cibuti ve Rusya’daki iş görüşmeleri ile 10’a yakın ülkedeki taahhüt işleri de sürüyor.
 
Vefa Group, yüzde yüz yerli sermayeden aldığı güçle, ön üretimli yapı sektöründe dünyanın her kıtasına, her yılın her ayında, düzenli olarak, sadece ürün ve çözüm değil, know- how ihraç ederek faaliyetlerine yeni bir açılım kazandırdı. ‘Değer üretim merkezi’ olarak Türkiye’nin adını dünyaya duyuran grup, yeni dönemde Avrupa ve Güney Amerika’yı markajına aldı. İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.
 
Turan Koçyiğit:
“Bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine uygun tasarlandı”

İngiltere’nin York şehrinde hayata geçirilecek projenin, bölgenin iklim koşulları ve mimari yapısına uygun olarak tasarlandığının altını çizen Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, proje hakkında şu bilgileri verdi:
 
“İki etap halinde inşa edilecek projemiz, ilk fazda 225 adet modüler konut olmak üzere toplam 450 modüler konuttan oluşuyor. Her biri 62 metrekare büyüklüğünde modüler konuttan meydana gelen projemizi anahtar teslim şekilde fabrikamızda hazırlayarak monoblok halinde sevk edeceğiz. Sürdürülebilir iş modelleriyle hazırladığımız yenilikçi ürünlerimizi kullanarak gerçekleştireceğimiz projemizi, bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarladık. Projemizi henüz kâğıt aşamasındayken, sahada derin bir araştırma çalışması yaparak hazırladık. Proje ile birlikte 20 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğümüz ihracat faaliyetlerimize bir yenisini daha ekleyerek, ülke kalkınmasına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.”
 
Turan Koçyiğit:
“Değer üretim merkezi olduk”

Vefa Group’un 30 yıllık bir süreçte, ön üretimli yapı sektörüne yönelik geliştirdiği ürünleri ve sunduğu çözümleri 100’den fazla ülkeye düzenli olarak ihraç eden bir konuma yükseldiğini hatırlatan Koçyiğit,
 
"Group olarak dünyanın her kıtasına ve her türlü iklim koşullarına uyumlu projeler gerçekleştiriyoruz.  Ön üretimli yapı sektörünün bileşenleri olan prefabrik panel, modüler konteyner, hafif çelik ve yapısal çelik ürünlerini yüzde yüz yerli sermayemizden aldığımız güçle gerçekleştiren tek firmayız. İhracat faaliyetlerimizde hızla ilerlerken know- how ihracatımızı da aynı hızla dünyanın farklı coğrafyalarına ulaştırmaya yönelik iş birliklerimiz sürüyor. Grup olarak sadece ihracat yapan değil, know- how ihracatıyla ‘Değer üretim merkezi’ olarak anılan bir gruba dönüştük. Bu kapsamda, dünyanın farklı ülkelerinde üretim tesisleri kurmayı ve bu tesislerin hammadde ve yarı mamül ihtiyaçlarını Türkiye’den karşılamayı planlıyoruz” diye belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181