Yunusemre Belediyesi 47 adet taşınmazı satışa çıkaracak!
Mülkiyeti Manisa Yunusemre Belediyesine ait olan toplam 19 mahallede bulunan 47 adet taşınmaz ihale ile satışa çıkaracak. Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi tüm detayları şu şekilde;

Manisa Yunusemre'de Akçaköy, Asmacık, Bağyolu, Beydere, Büyüksümbüller, Davutlar, Sarma, Karakılınçlı, Kocakoru, Mollasüleymanlı, Osmancalı, Örencik, Pınarköy, Seyitli, Sümbültepe, Süngüllü, Şamar, Yenimahalle, Üçpınar mahallelerinde bulunan 47 adet taşınmazın satış ihalesi 27 Temmuz 2019 tarihinde Yunusemre Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.
 
İhaleye katılacaklar şartname ve eklerini ihale tarihinden bir gün önce yanı 23 Temmuz 2019 tarihine kadar Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100 TL bedel karşılığında satın alması gerekir.

Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi listesi için tıklayınız.

Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı ihalesini sizler için derledik. Manisa Yunusemre Belediyesi ihale ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181