Yunusemre Belediyesi 56 adet taşınmazı yarın satış ihalesine çıkarıyor!

56 adet taşınmazın satılacağı Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak. Mülkiyeti Manisa Yunusemre Belediyesine ait olan toplam 26 mahallede bulunan 56 adet taşınmaz ihale ile satışa çıkarılacak.

Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 9 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:00'dan itibaren Akmescit Mah. İzmir Caddesi No: 311 Yunusemre / MANİSA adresindeki Yunusemre Belediyesi Meclis salonunda toplanacak Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri huzurunda yapılacak.

Yunusemre Belediyesi'nin satışa sunacağı taşınmazlar Avdal, Asmacık, Büyüksümbüller, Davutlar, Dazyurt, Demirci, Durasıllı, Düzlen, Evronos, Gülbahçe, Karaahmetli, Karahüseyinli, Koruköy, Kocakoru, Mollasülüeymanlı, Osmancalı, Örselli, Pınarköy, Sarıahmetli, Sarma, Seyitli, Şamar, Turgutalp, Türkmen, Uzunlar ve Yuntdağyenice mahallelerinde bulunuyor.

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale saatinden en fazla 60 dakika önce ye kadar, Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Satış ve Kiralama Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Taşınmaz satışı için Şartname bedeli 100 TL. Geçici teminat bedellerinin belirtilen süreye kadar ödenmiş olması gerekmekte olup iadeli taahhütlü posta ile gönderilecek evraklarda aynı süre içerisinde Kurumumuza ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Taşınmazlar Tapu Kütüğünde ki durumuna göre satılacak olup Tapu Kütüğü ve Kayıtlarında ki durum (Şerh, İpotek, Muhtesat ve v.b.) alıcının sorumluluğundadır.

Yunusemre Belediyesi taşınmaz ihalesi listesi için tıklayınız.

Yunusemre Belediyesi taşınmaz satışı ihalesini sizler için derledik. Yunusemre Belediyesi taşınmaz satış ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181