Yüreğir Belediyesi konut ihalesi!
Yüreğir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Konut projesi için Yüreğir Belediyesi konut ihalesi 231 konut ve 8 adet işyeri için yapılacak.

Atakent Mahallesi'nde konumlandırılan Yüreğir Belediyesi konut ihalesi açık ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek. Konut ve işyeri satışları 14 Eylül - 24 Eylül tarihleri arasında Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Konut ve işyeri almak isteyen alıcılar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/c maddesine göre 231 konut için 135 bin Türk Lirası muhammen bedelle istedikleri dairenin ihalesine katılabilecekler. 

Ayrıca farkılı metrekarelerde ve farklı fiyatlarda 8 adet işyerinin ihalesi 14 Eylül'de yapılacak. Konutların ve işyerlerinin ihalelerine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde görülebilir ve temin edilebilir. Satış işlemleri işyerleri için 14 Eylül 2018, konutlar için ise 15-25 Eylül tarihleri arasında devam edecek. Yüreğir belediyesi sosyal konut projesinde 6 adet işyeri 70 ile 110 metrekare arasında, diğer 2 dükkanın ise biri 2264 metrekare diğeri ise 1830 metrekare brüt alana sahip. Ayrıca projede kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri yer alıyor.

Yüreğir Belediyesi konut ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181