Yüreğir Belediyesi konut satışları listesi!
Yüreğir Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Yüreğir Belediyesi konut satışları listesi detaylarını sizler için araştırdık.

Yüreğir Belediyesi konut satışları listesi için tıklayınız.

Yüreğir Belediyesi Atakent konut satışları detayları şu şekilde; Brüt kullanım alanı 91.64 metrekare olan Yüreğir Belediyesi konut satışları kapsamında yer alan 208 konutun satış işlemleri devam ediyor. Mülkiyeti Yüreğir Belediyesi'ne ait olan konutların satış fiyatları 130 bin TL ila 135 bin TL arasında değişmektedir.

Konut satışları başvuruları için Yüreğir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisine dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Yüreğir Belediyesi sosyal konut satışları için başvuru yapacakların Nüfus Müdürlüğünden Nüfus Kayıt Örneği ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Konut satıştan mütevellit bütün vergi, resim, harç, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü gider alıcıya ait olup alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir. Satışı yapılan konutun bedelinin tamamı Yüreğir Belediyesi veznesine veua banka hesabına yatırılmasından sonra Tapu Müdürlüğü'nde ferağı verilecektirç Kredi kullanacak olanlar için tapu fotokoğisi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi düzenlenecek.

Yüreğir Belediyesi konut satışları listesidetaylarını sizler için derledik. Yüreğir Belediyesi satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181