6 etaplık Bizim Mahalle'de gözler 2. oturumda!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin 1. oturumu yapıldı, 1. Etap ihalesine toplam 6 firma katıldı. En yüksek teklif Ozak GYO - İnt-Er Yapı İnşaat İş Ortaklığından geldi. Firma arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 85 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 425 milyon lira teklif verdi. İhalede en yüksek ikinci teklifi veren şirket Dağ Mühendislik oldu. Firma arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 75 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 500 milyon lira teklif verdi.

AÇIK ARTIRMA 2. İHALEDE
İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık-Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu ileri ki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecek. İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. oturumda alınacak. Dükkanların, konutların, özel sağlık tesisinin, park alanının, ilkokulun ve ortaokulun yer alacağı Bizim Mahalle l. Etap projesinin toplam arsa alanı 130 bin 798 metrekare, toplam emsale esas inşaat alanı ise 166 bin 582 metrekare büyüklüğe sahip. Küçükçekmece sahiline yakın mesafede yer alan Bizim Mahalle l. Etap projesi yapımı devam eden İstanbul Banliyö hattına, Halkalı Metrosu ve Marmaray'a yakın konumda yer alıyor.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181