Adım İstanbul son durum!
35.000 m2 arsa alanına sahip proje 6 blok toplam 615 konut, 120 ticari üniteden oluşmaktadır. Adım İstanbul yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’in merkezinde kurulan 60.000 m2 büyüklüğündeki şehir meydanına, 372 bin metrekare büyüklüğündeki Şehir Parkı’na, metro durağına, 3.Köprü bağlantı yollarına ve 3.Havalimanına yakınlığıyla öne çıkmaktadır.

İki sosyal tesis bulunan projede skylight’lı kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, hamam, soyunma odaları yer alıyor. Adım İstanbul, proje içinde yer alan çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzlarının bulunduğu peyzaj alanlarıyla Başakşehir’in yeni merkezinde metroya yakınlığı, Şehir Parkı’na açılan caddesi ve cadde mağazalarıyla konut sahiplerine tüm sosyal olanakları bir arada sunuyor.

2+1’den 5+1’e büyüklüğü 106 m2 ile 268 m2 fiyatları ise 452.000 TL ile 1.488.000 TL arasında değişen pek çok farklı tip daire yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eren kucukerden 6 yıl önce

teslim tarihi fiyatlari

banner182

banner181