Bakırköy'ün en değerli arsasının sahibi "O" oldu!
Emlak Konut GYO'nun en değerli lokasyonlarından Bakırköy Yenimahalle'de yer alan Kadın Doğumevi arsasının yeni sahibi Baş Yapı oldu. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı üzerinden yapılan ihalede Baş Yapı 200 milyon liralık proje değerinin yüzde 31'i olan 62 milyon liraya ihaleyi kazandı. Emlak Konut GYO İhale Komisyonu arsanın değerini 32 milyon 25 bin lira olarak açıkladı.

Bakırköy Yenimahalle'deki Kadın Doğumevi arsası için en yüksek ikinci teklifi veren firma 196 milyon 406 bin liralık hasılat geliri ve 60 milyon 100 bin 236 liralık arsa payı ile Siyahkalem Mühendislik oldu. Üçüncü en yüksek teklif ise 176 milyon liralık ciro ve 53 milyon 856 bin liralık arsa payı teklif ile Gül İnşaattan geldi. Yenimahalle'de 901 Ada, 18 Parsel üzerinde bulunan arsa, 5 bin 250 metrekare parsel alanına sahip. Ticaret alanı imarlı arsanın emsali 1,50 olarak belirlenirken bina yüksekliğinin ise 6 kat olacağı biliniyor.

Türkiye Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181