"Bu topyekün bir kalkınma hamlesi"
Türkiye'nin geleceğine ve ekonomiye güvenlerinin tam olduğunun altını çizen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da millet için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kurum "Emlak Konut olarak 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz Kampanyası'na start verdik. Bir yandan en uygun koşullarda vatandaşı ev sahibi yapmayı amaçlarken bir yandan da inşaat sektörüne ivme kazandırmayı hedefledik" dedi. Kampanya atağının çok başarılı olduğunun altını çizen Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız konuyu bizzat takip ediyor, sayın Başbakanımız konuyu her ortamda dile getiriyor. Firmalar, sektör dernekleri ve hatta en son bankalar ellerini taşın altına koydu ve her kesimden destek geldi. Bu çok önemli bir işbirliği" diye konuştu.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ
Murat Kurum, "Herkesin üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Bu topyekûn bir kalkınma hamlesi... Biz de ülkemiz ve insanımız için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Sosyal sorumluluk projelerinde de hükümetle el ele gideceğiz" dedi. Bu süreçte daha fazla nasıl sorumluluk alabileceklerine ve daha fazla nasıl yatırım yapabileceklerine odaklandıklarının altını çizen Kurum, "Bugün birlik ve beraberlik günü. Biz de bu bilinçle yatırımlarımıza ara ermeden devam edeceğiz" diye konuştu. 2015 yılını geride bırakırken, 2016'dan beklentilerini de yüksek tuttuklarını vurgulayan Kurum, Emlak Konut olarak yıl sonu kâr hedefini 1.5 milyar TL olarak açıkladıklarını ve bugünkü verilerle ilk 6 aylık Emlak Konut kârının 630 milyon 769 bin TL olarak gerçekleştiğini söyledi.

HEDEFLERİMİZİ GEÇERİZ
2016 yılı verileri ışığında hedefe ulaşacaklarını hatta bu hedefi geçeceklerini ifade eden Kurum şöyle devam etti: "Kampanyamızın sektöre ciddi ivme kazandırmaya başladığını gözlemliyoruz. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyanın da sonuçlarını değerlendirdiğimizde hedeflerimizi aşacağımızı tahmin ediyoruz. En başında olduğu gibi 2016 yılında beklentilerimizi yüksek tutmaya devam ediyoruz."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181