Emlak Konut arsa satışı Ocak 2019!
Toplam 38 adet arsanın bulunduğu Emlak Konut arsa satışı Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut arsa satışı Ocak 2019 kapsamında toplam 38 adet arsa satılıyor. Markalı konut projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut satılık arsalar İstanbul Kartal, Maltepe, Sarıyer, Bakırköy ve Başakşehir ilçelerinde, Kastamonu Cide ilçesinde, Kocaeli Körfez ilçesinde ve Tekirdağ Kapaklı ilçelerinde yer alıyor.

4 ilde bulunan arsaların satışını gerçekleştirecek olan ​Emlak Konut GYO tarafından çoğunluğu İstanbul'da olmak üzere Kastamonu, Kocaeli ve Tekirdağ'da bulunan arsaların satışları Emlak Konut GYO tarafından yapılıyor. 4 ilde yer alan arsaların yüzölçümü büyüklükleri ve kullanım amaçları birbirinden farklılık gösteriyor. Satışa sunulan arsaların 30 adedi İstanbul'da 1'er adedi Kastamonu ve Kocaeli'de, 6 adedi de Tekirdağ'da bulunuyor.

Emlak Konut arsa satışı Ocak 2019 listesi şu şekilde;






Emlak Konut arsa satılık ve Emlak Konut İstanbul satılık arsa ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181