Emlak Konut Ataşehir adres!
İstanbul, Ankara, Niğde, Kocaeli gibi bir çok şehirde proje üreten Emlak Konut Ataşehir adres bilgisini sizler için araştırdık.

Emlak Konut Ataşehir adres şu şekilde; Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BATI ATAŞEHİR) ATAŞEHİR - İSTANBUL

Emlak Konut GYO ile iletişime geçmek isteyen kişiler "0216 579 15 15" telefon numarasından ya da "0216 456 48 75" faks numarasından bağlantı kurabilirler. Emlak Konut GYO ile iletişime geçmek ve Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili bilgi almak isteyen kişiler Emlak Konut çağrı merkezi olan '444 36 55' numarasını arayabilirsiniz. 

Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. İlk etapta 33 projenin yer alacağı Emlak Konut indirim kampanyası ile ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

Emlak Konut Ataşehir adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181