Emlak Konut Avcılar projeleri 2017!
Farklı şehirler ve ilçelerde markalı konut projesi üreten Emlak Konut Avcılar projeleri 2017 listesini sizler için derledik. Konutun kira geri dönüş süresinde en karlı ilçelerinden biri olan Avcılar bu sebepten dolayı konut yatırımında ön plana çıkıyor. İşte Emlak Konut Avcılar projeleri 2017...

Emlak Konut Ispartakule Evleri
Emlak Konut GYO imzası ile 160 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi 1849 adet konut ve 33 adet ticari birimden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ebruli Ispartakule
41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ebruli Ispartakule projesi 724 daireden oluşuyor. Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesinde 55 adet dükkan yer alıyor. Ebruli Ispartakule daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181