Emlak Konut Bakırköy Florya arsa ihalesi 5 Nisan'da!
Emlak Konut GYO tarafından Bakırköy Florya'da yer alan arsa 5 Nisan'da ihaleye çıkacak.

Emlak Konut arsa ihalesi ne zaman?
Emlak Konut Bakırköy Florya arsa ihalesi 5 Nisan 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Arsa ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Zemin Kat İhale Salonu

İhale dosyasını şirketten temin eden İstekliler, ihale konusu işle ilgili sorularını, en geç 28 Mart 2018 tarihi saat 17:00’ ye kadar, yazılı olarak elden, faks veya posta yolu ile şirkete iletebilecekler. Bu tarihten ve saatten sonra şirkete ulaşan sorular dikkate alınmayacak.

Alanı 63 bin 230 metrekare olan Emlak Konut Bakırköy Florya arsa ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında, "Açık ihale Usulü" ile "Ön Yeterlik (1. oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma - Kapalı Zarf Teklif Alma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak.

Emlak Konut Bakırköy Florya arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181