Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi iptal edildi!
Markalı Konut projesi üreticilerinden biri olan Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi iptal edildi.

İlk oturumu 17 Nisan'da yapılan Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesinin iptal edildiği Emlak Konut tarafından açıklandı. Geçtiğimiz yıl 4 Ekim 2017 tarihinde yapılan Emlak Konut GYO'nun Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesini Emlak Konut açıklama yaparak iptal edildiğini belirtmişti.

İkinci kez iptal edilen Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesininin 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen ilk oturumuna Öz Er-Ka İnşaat ile Mesa Mesken'den teklif gelmişti. 2 firmanın takip olduğu arsa toplam 68 bin 36 metrekare alana sahip. Yaklaşık emsale esas inşaat alanı 53 bin metrekare olan Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arsasının 46 bin metrekaresi ticaret ve konut, 7 bin metrekaresi özel eğitim tesisi alanı, 15 bin metrekaresi park olarak ayrıldı. 

Yükseklik sınırı kota bağlı olarak 3 ve 4 kat olacak olan Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arsası Atatürk Havalimanı'nın yanında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl yapılan Emlak Konut Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arsası ihalesine teklif veren 7 firma şu şekilde;
- Günyüzü İnş. Taah. Ve Tic. A.Ş. & Zilal Tekstil Turz. İnş. Nak. Ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. & Csr Gayrimenkul İç Ve Dış Tic. A.Ş. İş Ortaklığı
- Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş. & Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. İş Ortaklığı
- Dağ Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Gayr. Tic. San. A.Ş.
- Mesa Mesken Sanayii A.Ş.
- Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. & İn-Ter Yapı İnş. Gayr. Tic. San. A.Ş. İş Ortaklığı
- Torkam İnşaat Ve Yatırım A.Ş. & Tk Invest Yapı A.Ş. İş Ortaklığı
- Kuzu Toplu Konut İnşaat A.Ş

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181