Emlak Konut borç kapatma kampanya 2019!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut borç kapatma kampanya 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Başvuruların 31 Mayıs 2019 tarihine kadar süreceği Emlak Konut borç kapatma kampanya 2019 fırsatlarından Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişiler yararlanabilecek. Farklı illerde bulunan projeleri kapsayan Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için başvurular Emlak Konut GYO online işlemler kısmından yapılıyor.

Emlak Konut borç erken kapama 2019 kampanyasından Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişiler yararlanabilecek. Emlak Konut peşin ödeme indirimi borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsıyor. Kampanya kapsamında TÜFE'den sabit dönme kolaylığı da sağlanıyor.

Emlak Konut borç kapatma kampanya 2019 detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut indirim kampanyası 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181