Emlak Konut erken ödeme 2019!
Online olarak başvuruların yapılabileceği Emlak Konut erken ödeme 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut erken ödeme 2019 detayları şu şekilde;
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut erken ödeme indirimi 2019 başvuruları başladı. Başvuru tarihinin 31 Mayıs 2019'da son bulacağı kampanyadan Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişiler faydalanabilecek.

Kampanya borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsayacak. TÜFE'den sabite dönme kolaylığının sunulduğu kampanya için başvurular Emlak Konut'un sitesinden yer alan online işlemler kategorisinden yapılabilecek. Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2019 başvuru dilekçeleri de online işlemler sayfasından alınabiliyor. Online işlemler sayfasına gitmek için tıklayınız.

Emlak Konut erken ödeme 2019 detaylarını sizler için derledik. Kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181