Emlak Konut erken ödeme indirimi 2020 kampanyası bugün sona eriyor!
Emlak Konut'tan daha önce daha önce yatırım yapanlar tarafından merak edilen Emlak Konut erken ödeme indirimi 2020 kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut erken ödeme indirimi 2020 kampanyası detayları şu şekilde;
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut erken ödeme indirim kampanyası 2020 başvuruları 2 Mart 2020 tarihi itibari ile başladı. Başvuru tarihinin 31 Mart 2020'de son bulacağı kampanyadan yararlanmak için son 4 gün kaldı. Kampanyadan Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişiler faydalanabilecek.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kapsamında projelerin detaylı bilgisi için tıklayınız.

Kampanya borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsayacak. Kısmi kapatmalarda asgari kapatma oranı yüzde 25’tir. Kısmi kapamalardan sonra, yeni ödeme planında vade kısaltılabilecek. 2020 satışları ve geçmiş dönem borçlarına herhagi bir indirim uygulanmayacak. Borcun tamamını kapama durumunda, tapu harcı ve diğer borçlar kapama tutarına eklenecek, borcun tamamını kapanması durumunda noterden tapu devri için vekalet istenecek.



Emlak Konut erken ödeme indirimi 2020 kampanyası detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181