Emlak Konut, Galatasaray ile protokol imzaladı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile İstanbul Bakırköy İlçesi Florya Mahallesi’nde 22 bin 627 metrekare yüzölçümlü ve İstanbul Beykoz İlçesi Riva Mahallesi’nde 1 milyon 76 bin 22 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar üzerinde, birlikte proje geliştirmek amacıyla bir protokol imzaladı.

Emlak Konut GYO’nun arsalar üzerinde geliştireceği projenin toplam arsa değeri 508,729,251.72 TL olacaktır.

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum “Biz ülkemiz için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kronik problemlerinden biri olan ve şehirlerimizi tehdit eden sağlıksız konut stokunun yenilenmesi konusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Arsa stokumuzu genişleterek değer katan projeler üreteceğiz. Galatasaray Kulübü'yle gerçekleştirdiğimiz protokolle aldığımız arsalarda da orta ve orta üstü projeler geliştireceğiz" dedi.



Emlak Konut

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181