Emlak Konut Gebze kampanyası!
Emlak Konut Gebze kampanyası detayları bilgisini sizler için araştırdık. Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi de katılıyor. 

Emlak Konut Gebze kampanyası detayları şu şekilde; 29 Ağustos'ta başlayacak 31 Ekim'e kadar sürecek olan kampanya ile dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Peşinat yüzde 10 olacağı kampanyada dövizini bozdurup peşinata yatıran için 1 yıl boyunca kur teminatı olacak veur artarsa teminattan düşecek. Bankasız vadelendirme imkanının ve 120 ay vadede 0,98 vade farkının uygulanacağı kampanya kapsamında 2 kere yüzde 15 ara ödeme yapılacak. Ayrıca 6. ay ya da 1 yılda borcu kapatana farklı ödeme avantajları sunulacak. Kampanya için ev fiyatı konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Emlak Konut GYO'nun Gebze projesi olarak dikkat çeken Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde 1905 konut yer alıyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan proje 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Emlak Konut GYO imzası ile 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan projede açık ve kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor. Projede kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Emlak Konut Gebze kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizdne takip edebilirsiniz.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap fiyatları için tıklayınız.
Gebze Emlak Konutları 3. Etap satış ofisi için tıklayınız.
Gebze Emlak Konutları 3. Etap lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181