Emlak Konut GYO'dan 7,6 milyar lira ciro hedefi!
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "2016 yılı için 1,5 milyon metrekareyi bulan 11 bin satış, 7,6 milyar lira da ciro hedefi koyduk. Yapacağımız lansmanlarla hedeflerimizi yakalamayı düşünüyoruz" dedi EMLAK Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "2016 yılı için 1,5 milyon metrekareyi bulan 11 bin satış hedefi, 7,6 milyar lira da ciro hedefi koyduk. Bu yıl kar beklentimiz yaklaşık 1,5 milyar Türk Lirası seviyesinde" dedi.

2015'TE 950 MİLYON KÂR
Dağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal'da hayata geçireceği "Tual Adalar" projesinin basın lansmanında konuşan Kurum, geçen yıl iki seçim yapıldığını anımsatarak, Emlak Konut olarak 2015'i 950 milyon lira kârla kapattıklarını, hedef olarak belirledikleri satışları yakaladıklarını aktardı. Kurum, "Bu yıl kar beklentimiz yaklaşık 1,5 milyar TL seviyesinde. Şu an elimizde 4 milyar liraya yaklaşan arsa portföyümüz var. Bu yıl da arsa değeri olarak baktığınızda 1,5-2 milyar liralık arsayı ihale etmeyi planlıyoruz. Birtakım yerlerimize başladık, bir kısmı da ilan aşamasında. Bu yıl yapmayı oplanladığımız Maltepe ve Zeytinburnu gibi önemli lokasyonlara sahip arsalarımız var" dedi.

Murat Kurum, "2016 yılı için 1,5 milyon metrekareyi bulan 11 bin satış hedefi, 7,6 milyar lira da ciro hedefi koyduk. Yıl sonunda bu yapacağımız lansmanlarla birlikte hedeflerimizi yakalamayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Anadolu'ya açılım çerçevesinde ihaleler gerçekleştirdiklerini anımsatan Kurum, Emlak Konuf un kalitesini, anlayışını Anadolu'ya da yaymaları gerektiğmi söyledi.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181