Emlak Konut GYO'dan envanter çalışması ile ilgili açıklama geldi!
Emlak Konut GYO tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazılı açıklamayla; konut sektöründeki stoklara ilişkin eritme amaçlı yapılan çalışma ile ilgili bilgi verildi.

Yapılan açıklamada çalışmanın sadece Konutder, Gyoder, İnder ve Emlak Konut tarafından gerçekleştirilen envanter çalışması olduğu, konu ile ilgili haberlerin içeriğine ilişkin bir çalışma bulunmadığı belirtildi.

İşte Emlak Konut GYO tarafından KAP' a yapılan açıklama;
'Ülkemizde ki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tesbitine ilişkin sektör temsilcileri Konutder, Gyoder, İnder ve Emlak Konut tarafından bir envanter çalışması yapılmaktadır.  Bu çalışmaya yönelik olarak kamuoyunda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizce bu haberlerde belirtilen iş ve işlemlere ilişkin bir çalışma bulunmamaktadır.' denildi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181