Emlak Konut GYO markalı konut projeleriyle Anadolu'ya açılıyor!
2016 yılında 7.6 milyar TL'lik satış değeri ve 1.5 milyar TL net kâr hedefleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Emlak Konut GYO), gayrimenkul sektörünün uzun vadeli yurtiçi dinamikerini canlı tutacak yeni adıma hazırlanıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, şirketin marka ve güvenini Anadolu'ya yayma karan aldıklarını belirterek, "İzmir, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Denizli, Konya, Niğde, Nevşehir ve Yalova gibi illerde bulunan arsa stoğumuzun yeni projelerle değerlendirilmesiyle İstanbul'da konutta yakalanan kaliteyi Anadolu'ya taşıyacacağız" dedi. Bugüne kadar İstanbul, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ gibi şehirlerde orta gelir grubuna yönelik kaliteli ama uygun ödeme koşullarıyla pek çok konut ürettiklerini hatırlatan Kurum, "Şimdi sıra bunu Anadolu'ya taşımaya geldi." ifadelerini kullandı.

3.9 MİLYARLIK ARSA
Anadolu'ya açılma hedeflerinin ilk ayaklarından birisinin Denizli olduğunu belirten Kurum, "Portföyümüzde proje geliştirilmemiş yaklaşık 9,8 milyon metrekare arsamız var. Değeri yaklaşık 3,9 milyar lira ediyor. Arsa alanı olarak yüzde 20'si Ankara'da yüzde 27'si diğer illerde ve yüzde 53'ü İstanbul'da bulunuyor. Anadolu'da markalı konut projeleriyle kaliteli ve güvenilir yatırım olanakları sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

FİYATLAR DENGELENECEK 
Kurum, konut fiyat artışının en yüksek görüldüğü illerin başında istanbul'un geldiğini anımsatarak, bununla birlikte Ankara ve izmir'de yaşanan yükselişleri Anadolu illerine açılarak dengelemek istediklerini söyledi. Kurum, konutlarının lüks olmasına rağmen fiyatlarının düşük olduğunu vurguladı.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181