Emlak Konut GYO müşteri sistemi!
Sektörde adından sıkça söz ettiren markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO müşteri sistemi detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut GYO müşteri sistemi detayları şu şekilde; Emlak Konut GYO resmi sitesinde açtığı bölüm ile müşteri şikayetleri ve isteklerini online olarak topluyor. Emlak Konut çağrı merkezi müşteri paneli üzerinden e posta ve şifre üzerinden giriş yapılarak şikayet ve istekler beyan ediliyor.

Emlak Konut müşteri hizmetleri için tıklayınız.

Emlak Konut projeleri ile ilgili bilgi almak isteyenler Emlak Konut çağrı merkezi olan '444 36 55' numarasını arayabilir. Emlak Konut GYO ile iletişime geçmek isteyen kişiler "0216 579 15 15" telefon numarasından ya da "0216 456 48 75" faks numarasından bağlantı kurabilirler. 

Emlak Konut GYO iletişim adresleri şu şekilde;
Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlük açık adresi; Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BATI ATAŞEHİR) ATAŞEHİR - İSTANBUL
Emlak Konut Ankara İrtibat Ofisi adresi; Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:3/A Next Level Ofis Kule Kat: 18 Söğütözü – Çankaya / ANKARA

Emlak Konut GYO müşteri sistemi ile ilgili gelişmleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181