Emlak Konut indirim kampanyası 2019!
Başvuru toplama tarihinin 31 Mayıs 2019'a kadar devam edeceği Emlak Konut indirim kampanyası 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişilerin yararlanabileceği Emlak Konut indirim kampanyası 2019 kapsamında Vakıfbank ve Garanti Bankası Ataşehir şubesi anlaşmalı banka olarak belirlendi. TÜFE'den sabite dönme kolaylığının sunulduğu Emlak Konut indirim 2019 için başvuru tarihi 31 Mayıs 2019'da son bulacak.

Online olarak başvuruların yapılabileceği kampanya borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsayacak. Başvurular Emlak Konut'un sitesinden yer alan online işlemler kategorisinden yapılabilecek. Emlak Konut kampanya 2019 başvuru dilekçeleri de online işlemler sayfasından alınabiliyor. Online işlemler sayfasına gitmek için tıklayınız.

Emlak Konut indirim kampanyası son başvuru tarihi 31 Mayıs 2019.

Emlak Konut indirim kampanyası 2019 detaylarını sizler için derledik. Kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181