Emlak Konut İstanbul arsa satışı 7 Ocak 2020!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut İstanbul arsa satışı 7 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut İstanbul arsa satışı ​​ için istenilen belgeler en geç 6 Ocak 2020 tarihine kadar yapılabilecek. Toplam 12 adet arsanın satılacağı Emlak Konut istanbul arsa ihalesi 7 Ocak 2020 tarihi saat 11:00’da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Müdürlüğü Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir İstanbul adresinde yapılacak.

Emlak Konut'un satışa çıkan 12 önemli arsası ve fiyatları için tıklayınız.

İhaleye Katılabilme Şartları:
1. Yerli gerçek veya tüzel kişi veya kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.
2. Yabancı gerçek ve tüzel kişiler, istenilen belgeleri vermek ve ihale üzerine kaldığı takdirde, kesinleşen ihale kararının bildirilmesini takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde T.C. Kanunlarına tabii tüzel kişiliğin tescilini sağlamak, iş bu şartı sağlayamadığı takdirde teminatın gelir kaydedilmesine ilişkin bu şartname eki örneğe uygun taahhütname vermesi şartıyla ihaleye iştirak edebilirler.
3. İhaleye katılacak İsteklilerin, ihale dosyasına onay vermeleri zorunludur. Ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılacak olanlardan herhangi birinin, ihale dosyasına onay vermesi yeterlidir. 

Emlak konut arsa satış ihalesi şartnamesi için tıklayınız.

Emlak Konut İstanbul arsa satışı detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut arsa satış ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve habelreri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181