Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva 2. oturum ihalesi yapıldı!
Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Beykoz Riva'da bulunan 173 bin 904 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa ihalesinin 2. oturumu yapıldı.

İlk oturumunun 8 Haziran'da yapıldığı Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva arsasının 2. oturumu 15 Haziran Perşembe günü saat 14:30'da gerçeleştirildi. Bir çok firmanın katıldığı ihaleyi, Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı 3 milyar 100 milyon lira satış değeri ve 1 milyar 178 milyon şirket payı taahhütüyle kazandı.



Emlak Konut GYO ile Galatasaray Spor Kulübü arasında 29 Haziran 2016'da imzalanan protokol kapsamında ihaleye çıkacak olan kulübün Riva'daki arsası 1 milyon 157 bin 4 metrekarelik arsa alanına sahip. Toplamda 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan arazide ayrıca 206 bin 497 metrekarelik bir de özel orman alanı bulunuyor.

Emlak Konut bu arsada orman, sebze ve meyve bahçeleri, ticari ve hobi amaçlı tarım alanları, hayvancılık tesisleri gibi köy ve doğa yaşantısının modern yaşantı ile harmanlandığı birçok farklı konseptli bir EKO-KÖY kuracak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181