Emlak Konut İstanbul Tuzla İçmeler ihalesi 9 Haziran'da!
Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Tuzla İçmeler'de bulunan 14 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa 9 Haziran'da ihaleye çıkıyor.

Emlak Konut İstanbul Tuzla İçmeler ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. oturum) ve Pazarlık-Açık Artırma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde, iki ayrı günde yapılacak. Emlak Konut İzmir Konak ihalesinin 1. oturumu 9 Haziran 2017 tarihinde saat 15.30'daEmlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak.

Emlak Konut İstanbul Tuzla İçmeler ihale dosyasının görülebileceği ve temin edileceği yerin açık adresi; Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale ve Hakediş Müdürlüğü Kat:2 Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (Batı Ataşehir) Ataşehir / İSTANBUL 

9 bin 600 metrekare arsa alanına sahip olan Emlak Konut İstanbul Tuzla İçmeler arsasında 9 bin 600 metrekare ticaret+turizm+konut alanı bulunuyor. 17 Mayıs 2017 tarihinde ihale başvurularına başlanan arsa D-100 karayolu üzerinde Tuzla Devlet Hastanesi ve Tuzla Belediye ile komşu olan değerli bir arazi üzerinde ticari ünite, turizm ve konut olarak inşa edilecek.

Emlak Konut İstanbul Tuzla İçmeler ihalesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181