Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi 6 Haziran'da!
Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz'de bulunan 61 bin 845 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa 6 Haziran'da ihaleye çıkıyor.

Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. oturum) ve Pazarlık-Açık Artırma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde, iki ayrı günde yapılacak. Emlak Konut İzmir Konak ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2017 tarihinde saat 14.30'da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak.

Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesinin görülebileceği ve temin edileceği yerin açık adresi; Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale ve Hakediş Müdürlüğü Kat:4 Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (Batı Ataşehir) Ataşehir / İSTANBUL

96 bin 968 metrekare arsa alanına sahip olan Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz arsasında 5 bin 558 metrekare ticaret+turizm alanı ve 20 bin 570 metrekare ticaret+konut alanı bulunuyor. Emlak Konut'un 2015'te 400 bin liraya satın aldığı Zeytinburnu'nda askeri lojmanların bulunduğu arsa Avrasya Tüneli'ne yakın bir konumda yer alıyor. İstanbul'un ana arterlerinden olan D-100 karayolu ve Kennedy Caddesi arasında değerli arazideki projede turizm, ticari ünite, konut ve kamunun kullanımına açık park alanları bulunacak.



Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181