Emlak Konut İzmir Konak ihalesi 12 Haziran'da!
Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 1. Etap kapsamındaki 47 bin 70 metrekarelik arsa ihaleye çıkıyor.

İzmir Konak 1. Etap arsasının ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. oturum) ve Pazarlık-Açık Artırma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde, iki ayrı günde yapılacak. Emlak Konut İzmir Konak ihalesinin 1. oturumu 12 Haziran 2017 tarihinde saat 14.30'da Emlak Konut GYO Ataşehir binasında olacak.

11 bin 679 metrekaresi park alanı ve 2 bin 733 metrekaresi cami alanı olarak belirlenen İzmir Konak 1. Etap arsası toplamda 47 bin 70 metrekare büyüklüğe sahip .Emlak Konut İzmir Konak arsasında toplam 32 bin 568 metrekare olan iki parsel, ticaret+turizm+konut alanı imarı bulunacak.

Ticaret alanının yapılacağı yapılarda 100 metrekareden küçük, 5 bin metrekareden büyük bağımsız bölüm yapılamazken turizm alanı yapılacak yapılarda fonksiyon değişikliği gerçekleştirilemiyor. Bu alanlarda turizm+kültür kullanımı emsale esas inşaat alanın yüzde 15'inden az olamazken alanda yapı inşaat alanın yüzde 40'ına konut yapılabiliyor.

İhale yoluyla satışa açılan arsalar, Tarihi Alsancak Garı, İzmir Limanı, İzmir Kültür Park'a ve Kordon Boyu'na yakın konumuyla öne çıkıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181