Emlak Konut kampanya 2019!
Başvuru toplama tarihinin 31 Mayıs 2019'a kadar devam edeceği Emlak Konut kampanya 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut kampanya 2019 detayları şu şekilde;
Emlak Konut'a dairesinin borcu devam eden kişileri kapsayan Emlak Konut kampanya peşin ödeme indirimi için başvuru tarihi 31 Mayıs 2019'da son bulacak. Emlak Konut'tan daire sahibi olan kişilerin yararlanabileceği kampanya borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsayacak.

TÜFE'den sabite dönme kolaylığının sunulduğu Emlak Konut indirim kampanyası 2019 kapsamında Vakıfbank ve Garanti Bankası Ataşehir şubesi anlaşmalı banka olarak belirlendi. Başvurular Emlak Konut'un sitesinden yer alan online işlemler kategorisinden yapılabilecek. İnternet üzerinden başvuruların yapılabilfiği Emlak Konut 2019 kampanya başvuru dilekçeleri online işlemler sayfasından alınabiliyor.

Emlak Konut online işlemler sayfasına gitmek için tıklayınız.

Emlak Konut kampanya başvurusu izlenecek yol detayları için tıklayınız.

Emlak Konut peşin ödeme indimi 2019 detaylarını sizler için derledik. Kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181