Emlak Konut kampanya reklamı!
​29 Ağustos itibari ile başlayan ve 31 Ekim'e kadar sürecek olan Emlak Konut kampanya reklamı ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Emlak Konut kampanya reklamı için tıklayınız.

Şu anda herkes tarafından merak edilen ve araştırılan Emlak Konut kampanyada banka ve kefalet yok. Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) üyesi onlarca firma ve projenin katıldığı konutta yeni kampanyada 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunuluyor. Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmuyor.

İlk etapta 33 projenin yer alacağı Emlak Konut yeni kampanya kapsamında peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak.Firmaların kendi bünyesinde yapacağı konutta yeni kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekildi. 100 bin bağımsız bölümü kapsayan Emlak Konut kampanyası ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Emlak Konut kampanya reklamı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Emlak Konut kampanya nedir? Tıklayınız.

Emlak Konut kampanyası hangi şehirlerde? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181