Emlak Konut kampanyası 2018!
18 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlatılan Emlak Konut kampanyası 2018 detaylarını sizler için derledik.

Emlak Konut'un açıklanan 50 projesinde 30 Haziran 2017 tarihinden önce konut ya da ticari bölüm alan kişiler için kampanya başlatıldı. Borç kapatma kampanyası kapsamında Emlak Konut GYO'nun anlaşmalı olduğu Halk Bankası'ndan yüzde 0,98'den başlayan kredi faiz oranlarından yararlanma imkanı sunuluyor.

Emlak Konut’a ödemesi devam eden alıcılar ve geçmiş döneme ait borç ve bu borca ilişkin tahakkuk etmiş veya edecek olan gecikme faizi de dahil olmak üzere alıcıların yazılı talepte bulunmaları halinde Emlak Konut kampanyası 2018 avantajından yararlanabilecekler.

Emlak Konut kampanyası 31 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçerli olacak. Emlak Konut'tan daha önce ev alanlar için başlatılan kampanyadan borç bakiyesinin tamamını ödemek isteyenler ve borç bakiyesini kısmen ödemek isteyenler için farklı seçenekler sunuluyor.

Emlak Konut kampanyası 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181