'Emlak Konut kampanyası etkisini gösterdi!'
Emlak Konut GYO ve YP inşaat işbirliğiyle Ümitköy'de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu'nun kısa sürede konut alıcısının ilgisini çektiğini ifade eden YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu başarıda YP ve Emlak GYO'ya duyulan güven ile detaylı düşünülmüş proje kurgusunun büyük payı olduğunu söyledi.

Çankaya, devlet güvencesinin yanında YP inşaat'ın yıllardan bu yana inşa ettiği güvenin alıcıyı rahatlattığını belirterek, şunları söyledi: "Projede Emlak Konut GYO ve YP inşaat imzası olması konut alıcısını rahatlatıyor. Genelde yaz ayları inşaat sektörü için durgun geçen zamanlardır. Bir de yaşanan tatsız olaylar da eklenince, sektör bu dönemde hareketsiz kaldı. Ancak Emlak Konut GYO'nun 31 Aralık'a kadar devam edecek 'yüzde 20 peşinat ile 120 aya kadar vade' kampanyası ile Koordinat Çayyolu çok hızlı bir başlangıç yaptı. Satış ofisimizi ziyaret eden misafirlerimiz, projenin ayrıntılarını çok beğendi. Toplam 427 konuttan oluşan Koordinat Çayyolu'nun 1+1'den 5+1'e kadar özel mimarisi ile dikkati çeken konut karması sayesinde herkes, kendisine uygun konutu bulacak. Proje, dikey yapılaşmadan uzaklaşan ve yatay mimariye ağırlık veren yapısıyla da hayatına fark katmak isteyenlere istediğini veriyor."

Milliyet Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181