Emlak Konut Kuzey Yakası açık artırma başvuru tarihi yarın sona eriyor!
62 cadde dükkanının açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Konut Kuzey Yakası açık artırma başvuru tarihi yarın sona eriyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası açık artırma detayları şu şekilde;
364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Kuzey Yakası dükkanları için başvurular 10 Mayıs'ta sona erecek. Farklı büyüklüklerde dükkanların satılacağı Kuzey Yakası cadde dükkanları açık artırması 11 Mayıs 2019 saat 11:00'da Kayabaşı Mah. Adnan Menderes Bulv. No:5D Başakşehir/İstanbul adresinde yapılacak.

İhaleye Katılabilme Şartları:
1. Yerli gerçek veya tüzel kişi veya kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.
2. Yabancı gerçek ve tüzel kişiler, istenilen belgeleri vermek ve ihale üzerine kaldığı takdirde, kesinleşen ihale kararının bildirilmesini takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde T.C. Kanunlarına tabii tüzel kişiliğin tescilini sağlamak, iş bu şartı sağlayamadığı takdirde teminatın gelir kaydedilmesine ilişkin bu şartname eki örneğe uygun taahhütname vermesi şartıyla ihaleye iştirak edebilirler.
3. İhaleye katılacak İsteklilerin, ihale dosyasına onay vermeleri zorunludur. Ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılacak olanlardan her hangi birinin, ihale dosyasına onay vermesi yeterlidir. 

Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO imzası ile İstanbul Başakşehir Şehir Parkı içerisinde hayata geçirilen Emlak Konut Kuzey Yakası konum olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor.

Kuzey Yakası cadde dükkanları müzayedesi ihale dosyası için tıklayınız.
Kuzey Yakası cadde dükkanları fiyatları için tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası açık artırma detaylarını sizler için derledik. Kuzey Yakası satılık dükkanlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kuzey Yakası teslim tarihi? Tıklayınız.
Kuzey Yakası nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181