Emlak Konut Niğde dükkan satışları bugün yapılacak!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut Niğde dükkan satışları bugün yapılacak.

Emlak Konut Niğde dükkan satışları 20 Haziran 2019 detayları şu şekilde;
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut Niğde dükkan ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. Toplam muhammen bedeli KDV dahil 25.440.000,00 TL olan dükkan satışları açık artırması 20 Haziran 2019 tarihinde Niğde Emlak Konutları Satış Ofisinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İhale ile ihale sonucunda düzenlenecek olan sözleşme, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu’ na tabi değildir. Ayrıca ihale, Uluslararası bir ihale de değildir.

Niğde dükkan satışları detayları için tıklayınız.

Emlak Konut Niğde dükkan satışları 20 Haziran 2019 detaylarını sizler için derledik. Niğde Emlak Konut dükkan satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181