Emlak Konut Park Mozaik kampanyası!
Emlak Konut GYO'nun gayrimenkul sektörünü canlandırmak ve ekonomiye katkı sunmak için başlattığı yüzde 20 peşin, 0.70 faiz oranı 120 ay vadeli satış kampanyasına TEPE-MESA ortaklığı da Park Mozaik projesi ile dahil oldu.

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada yer alan Park Mozaik projesi toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa ediliyor. Ankaya Yenimahalle'de konumlandırılan Park Mozaik projesinin ilk etap teslimleri Aralık 2016 itibariyle yapılacak. 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede yeralan dairelere sahip Park Mozaik projesi panoramik kent manzarasının yanısıra oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzlarıyla buluşma fırsatı sunuyor. Park Mozaik projesinde toplam 885 daire bulunuyor.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181