Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi ertelendi!
26 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı açıklanan Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi ertelendi.

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi hukuki süreç tamamlanana kadar ileri bir tarihe ertelendi.

Danıştay tarafından geçtiğimiz ay oy birliği ile durdurma kararı çıkan Saraçoğlu projesi için Emlak Konut hukuki sürecin tamamlanmasından sonra ihaleyi yapacağını duyurdu. 100 bin 157 metrekare alana sahip olan Saraçoğlu arsası ihalesinin gerçekleştirilmesi durumunda konut, ticaret, turizm ve park alanları yapılabilecekti.

120 bin metrekare alan üzerinde bulunan ve içinde 453 lojman ve 250 tescilli ağacın yer aldığı Saraçoğlu Mahallesi daha önce lojman olarak kullanılmaktaydı. Emlak Konut GYO tarafından yenilenmesi planlanan Saraçoğlu Mahallesi için Mart ayında Danıştay 10. Dairesi durdurma kararını açıklamıştı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181