Emlak Konut taksitleri 2 ay erteledi!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut taksit erteleme ile müşterilerine bir kolaylık sağlıyor. 

Küresel çapta yaşanan ve ülkemizi de etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Emlak Konut taksit ödemesi olan müşterilerinin Nisan ve Mayıs ayı taksitleri talep edilmesi halinde ertelenecek. Ertelenen taksitler Temmuz ayından başlayarak yıl sonuna kadar olan taksitlerin üzerine eklenecek.

Bu sıradaki işlemlerin hepsi Emlak Konut'un sitesi üzerinden yapılacaktır. Emlak Konut taksit erteleme gibi işlemler Emlak Konut'un Online İşlemler bölümünden gerçekleştirilecek. Emlak Konut Online İşlemler için tıklayınız. Ayrıca bilgi almak için Emlak Konut'un 444 36 55 çağrı merkezini ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca şu anda Emlak Konut'un müşterine erken ödeme kampanyası bulunuyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Emlak Konut taksit erteleme detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut 2020 taksit erteleme ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181