Emlak Konut'tan 5 ilde arsa satışı!
İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut'tan 5 ilde arsa satışı yapılacak.

Emlak Konut GYO tarafından Ankara, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli ve Tekirdağ'de bulunan toplam 54 adet muhtelif taşınmaz ihale ile satışa çıkıyor. Emlak Konut arsa satışı ihalesi 26 Nisan 2017 tarihinde saat 14:00'da yapılacak. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir İSTANBUL

Emlak Konut arsa satışı ihalesine katılabilme şartları;
1. Yerli gerçek veya tüzel kişi veya kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.
2. Yabancı gerçek ve tüzel kişiler, istenilen belgeleri vermek ve ihale üzerine kaldığı takdirde, kesinleşen ihale kararının bildirilmesini takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde T.C. Kanunlarına tabii tüzel kişiliğin tescilini sağlamak, iş bu şartı sağlayamadığı takdirde teminatın gelir kaydedilmesine ilişkin bu şartname eki örneğe uygun taahhütname vermesi şartıyla ihaleye iştirak edebilirler.
3. İhaleye katılacak İsteklilerin, ihale dosyasına onay vermeleri zorunludur. Ortaklık oluşturmak suretiyle ihaleye katılacak olanlardan her hangi birinin, ihale dosyasına onay vermesi yeterlidir. 

Aşağıda belirtilen adımların, en geç 26 Nisan 2018 tarihi saat 12:30’a kadar İstekliler tarafından yerine getirilmesi gerekiyor. 
1. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:12)
2. Adım: İstekliler, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Genel Merkezine (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir/İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.
3. Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 26/04/2018 tarihi saat: 12:30’a kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.
4. Adım: İstekliler, İhalenin yapılacağı 26/04/2018 tarihi saat 14:00’da Emlak Konut Genel Merkezinde (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir İSTANBUL), yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket 

Emlak Konut arsa satışı şartnamesi için tıklayınız.

Emlak Konut arsa listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181