Emlak Konut'tan çatı şirket kurulmayacak açıklaması!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması ya da hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamalarının bulunmadığını duyurdu.

Emlak Konut'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Bazı basın kuruluşlarında Emlak Konut'un tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar birkaç gündür yayınlanmaktadır.

Dün yaptığımız KAP duyurusundan da anlaşılacağı üzere Emlak Konut projelerine yönelik olarak bir satış kampanyası çalışması yapılacaktır. 

Halihazırda Emlak Konut'un inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması ya da hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamamız bulunmamaktadır." bilgilerine yer verildi. 

Dünya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181